Golden State Warriors a câştigat titlul în NBA: al 4-lea inel în ultimii 7 ani

„Războinicii” din California au trecut cu 4-2 la general de Boston Celtics.

350 afișări
Imaginea articolului Golden State Warriors a câştigat titlul în NBA: al 4-lea inel în ultimii 7 ani

Golden State Warriors a câştigat titlul în NBA: al 4-lea inel în ultimii 7 ani

Golden State Warriors este din nou „patroana” NBA, campionatul nord-american de baschet, cel mai spectaculos şi mai valoros din lume.

Cu Stephen Curry ales MVP-ul finalei, echipa antrenată de Steve Kerr a învins-o, vineri dimineaţă, pe Celtics chiar în Boston, cu scorul 103-90.

A fost al 4-lea succes al celor de la Golden State în marea finală, suficient pentru titlu. Finala se joace după sistemul „cel mai bun din 7” sau „cine ajunge primul la 4”.

Este al patrutlea titlu din 2015 încoace, toate cucerite cu antrenorul Kerr pe bancă, dar şi cu jucătorii Draymond Green, Klay Thompson, Andre Iguodala şi Steph Curry (cel mai bun trăgător de la 3 puncte din istoria NBA).

Golden State Warriors a câştigat inelul de campioană în 1947, 1956, 1975, 2015, 2017, 2018 şi în 2022.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici