Grigoraş: După egalul de la Cluj, jucătorii au realizat că se pot bate de la egal la egal cu oricine

Antrenorul formaţiei Oţelul Glaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că elevii săi au realizat se pot bate cu orice echipă din campionat după egalul obţinut pe terenul formaţiei CFR Cluj (scor 1-1), astfel că nu exclude un rezultat bun în următoarea partidă, cea cu Steaua, de la Bucureşti.

1 afișare

"Nu ni se dădea vreo şansă nici la Cluj şi totuşi am reuşit un rezultat de egalitate. Jucătorii şi-au dat seama că se pot bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Steaua nu traversează cea mai bună perioadă. Dacă pe vremea când jucam, când te duceai la Steaua te rugai să nu iei foarte multe goluri, acum multe echipe au reuşit rezultate bune în Ghencea”, a declarat Grigoraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru partida cu Steaua, programată vineri, de la ora 20.45, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, Oţelul nu va deplasa decât 16 jucători, lista accidentaţilor fiind foarte lungă: Cojoc, Sârgi, Hurdubei, Viglianti, Vitaic, Paraschiv şi Gârleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici