Grozav: După schimbarea antrenorului am strâns rândurile, suntem un grup puternic

Mijlocaşul formaţiei Dinamo, Gheorghe Grozav, a declarat că, după înlocuirea antrenorului cu Mihai Teja cu Flavius Stoican, jucătorii din lot s-au mobilizat şi au reuşit să învingă Ceahlăul Piatra Neamţ în etapa a XXI-a a Ligii I, informează, marţi, site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

53 afișări
Imaginea articolului Grozav: După schimbarea antrenorului am strâns rândurile, suntem un grup puternic

Gheorghe Grozav (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Eram conştienţi cu toţii că Ceahlăul va veni să se agaţe din toate puterile de acest joc şi să nu piardă. Este bine că am ştiut să ne mobilizăm şi să luăm toate cele trei puncte puse în joc, aşa cum vom încerca să facem în fiecare meci care va urma. Am arătat că suntem un grup puternic după meciurile mai puţin bune din ultima vreme. Am strâns rândurile după schimbarea antrenorului şi am reuşit să ne impunem în jocul cu Ceahlăul. Mai mult, am putut să întoarcem rezultatul după ce am fost conduşi şi am arătat că suntem o echipă bună a campionatului. Antrenorul ne-a încurajat la pauză, aşa cum era normal, pentru că nu era decât 1-1. Ne-a spus că nu e decât un meci de fotbal şi nu avem de ce să ne temem. A ştiut să ne mobilizeze şi să ne ambiţioneze pentru partea a doua a meciului şi asta s-a văzut pe teren", a declarat Grozav într-un interviu pentru revista clubului.

Jucătorul dinamovist consideră că, fiind nepotul fostului internaţional Cornel Ţălnar, are o responsabilitate mare la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde s-a remarcat şi unchiul său: "Nu îmi este uşor să fiu nepotul lui Cornel Ţălnar. În primul rând, unchiul meu este foarte atent la tot ce fac şi e primul care mă critică dacă nu joc bine. Este un nume mare al fotbalului dinamovist, a fost un jucător foarte bun şi asta mă obligă şi pe mine. E o responsabilitate în plus pentru că toţi vor compara evoluţiile mele cu ale unchiului meu de care este greu să te apropii calitativ. Mă bucur din tot sufletul că nu i-am înşelat aşteptările. A fost printre primii care m-au sunat după meci. Era extrem de fericit. Mi-a spus că e mândru de mine şi mă bucur că am reuşit asta. Sper să nu fie doar prima bucurie şi să urmeze şi altele".

Gheorghe Grozav speră să reintre în circuitul echipei naţionale odată cu evoluţiile bune de la Dinamo. "Este adevărat că am şi uitat de când nu am mai avut o evoluţie bună într-un meci, dar este bine că încet-încet am reintrat în circuit şi trebuie să confirm încrederea acordată. Trebuie să spun că evoluţia mea nu ar fi fost posibilă fără ajutorul colegilor. Sunt foarte fericit că am reuşit să înscriu de două ori şi că echipa a câştigat. În primul rând, vreau să joc meci de meci pentru a reveni la nivelul pe care l-am avut. Să dau goluri şi cât mai multe pase de gol pentru ca echipa să câştige. Astea ar fi câteva dintre obiectivele mele. Şi, nu în ultimul rând, vreau ca evoluţiile mele foarte bune să mă readucă în circuitul naţionalei. Este ţelul meu principal să joc pentru naţională", a mai spus Grozav.

Conducerea clubului Dinamo a reziliat, joi, de comun acord, contractul tehnicianului Mihai Teja şi l-a numit pe Flavius Stoican în funcţia de antrenor principal.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, Grozav înscriind două dintre cele trei goluri ale echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici