Guardiola îşi doreşte să poată să-şi aleagă momentul despărţirii de Barcelona

Antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, în cadrul unui discurs ţinut, joi, la un forum economic şi publicat vineri de presa spaniolă, că şi-ar dori să-şi aleagă momentul despărţirii de gruparea catalană.

139 afișări
Imaginea articolului Guardiola îşi doreşte să poată să-şi aleagă momentul despărţirii de Barcelona

Guardiola îşi doreşte să poată să-şi aleagă momentul despărţirii de Barcelona (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Nu este încă momentul să plec, dar mi-ar plăcea să pot să-mi aleg acest moment, decât să mi se arate uşa, cum se întâmplă uneori", a spus Guardiola.

Antrenorul care a atins recent cifra de 200 de prezenţe pe banca Barcelonei se află sub contract cu gruparea spaniolă până în vara anului 2012. El şi-a lăudat jucătorii, afirmând joi că formează o generaţie unică prin pasiunea pentru acest sport: "Au câştigat 12 titluri din 15 posibile. Cu alţi jucători, ar fi fost imposibil".

Îna cest moment, FC Barcelona ocupă locul doi în Primera Division, la trei puncte de Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici