Lionel Messi: Banii nu mă vor face să plec de la FC Barcelona. Vreau să joc toată viaţa aici

Internaţionalul argentinian Lionel Messi a declarat într-un interviu acordat cotidianului Bild că vrea să joace până la finalul carierei la FC Barcelona şi că nu va părăsi această grupare pentru bani.

291 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi: Banii nu mă vor face să plec de la FC Barcelona. Vreau să joc toată viaţa aici

Lionel Messi: Banii nu mă vor face să plec de la FC Barcelona. Vreau să joc toată viaţa aici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Planul meu este următorul: să joc toată viaţa la Barcelona", a spus Messi, asigurând că banii nu îl vor face să se răzgândească: "Nu, nu banii. Voi pleca doar atunci când voi considera că nu mai sunt suficient de bun sau când clubul nu mă va mai dori".

Lionel Messi îşi doreşte să repete performanţa din 2009 (campionat, Cupă, Supercupă) şi chiar mai mult. "Vreau să câştig din nou tot ce am câştigat. Vreau să fiu chiar mai bun", a afirmat el.

Printre obiectivele sale se numără şi câştigarea Ligii Campionilor, trofeu pe care l-a mai cucerit.

Parmi les objectifs figure la Ligue des champions, qu'il a remportée trois fois et dont il est le co-meilleur réalisateur (5 buts) de l'exercice 2011-12 avec Mario Gomez, le buteur d'un Bayern Munich que le Barça a battu 4-0 lors de leur dernière confrontation en 2009 mais qu'il qualifie de "très dangereux" cette saison.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici