Guvernul britanic se aşteaptă la o eliminare timpurie a Angliei de la Cupa Mondială

Un document al guvernului britanic susţine că echipa naţională a Angliei are 54 la sută şanse de a trece de faza grupelor la Cupa Mondială din Brazilia, unde va întâlni reprezentativele Italiei, Uruguayului şi Costa Ricăi.

56 afișări
Imaginea articolului Guvernul britanic se aşteaptă la o eliminare timpurie a Angliei de la Cupa Mondială

Guvernul britanic se aşteaptă la o eliminare timpurie a Angliei de la Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit sursei citate, Anglia are şanse mari să iasă din fazele de început ale competiţiei braziliene. "În timp ce Anglia este sigură că va participa la meciuri în prima perioadă, există o probabilitate mare să nu o mai facă în fazele avansate", se arată într-un raport care analizează posibilitatea de a permite pub-urilor să ţină mai mult timp deschis în timpul Cupei Mondiale, informează The Guardian.

"Anglia are o probabilitate de 54 la sută de a trece de faza grupelor şi de 11 la sută de a trece de sferturile de finală", se mai menţionează în document.

Previziunile au fost făcute în urma cotelor oferite de o casă de pariuri online.

"Desigur, guvernul susţine în proporţie de sută la sută echipa de fotbal a Angliei şi le urează jucătorilor tot succesul la Cupa Mondială", a declarat un purtător de cuvânt al departamentului responsabil de raport.

Anglia a câştigat singurul titlu mondial din istorie în 1966, pe teren propriu, dar puţini fani cred că echipa tânără de acum poate repeta succesul în Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici