Haaland are o relaţie cu Isabel, o vânzătoare norvegiană de 18 ani

Potrivit celor de la The Sun, atacantul City are o relaţie de câteva luni cu o tânără care lucrează part-time la un magazin de îmbrăcăminte din oraşul Bryne.

3885 afișări
Imaginea articolului Haaland are o relaţie cu Isabel, o vânzătoare norvegiană de 18 ani

Erling Haaland, prolificul atacant de la Manchester City (18 goluri în 13 meciuri), se iubeşte cu Isabel Haugseng Johansen, o tânără de 18 ani, angajată cu jumătate de normă la un magazin de îmbrăcăminte din Bryne, unde s-a născut şi Haaland.

Chiar în această săptămână, cuplul a fost fotografiat în vacanţă la Marbella, Spania, unde jucătorul are o vilă (Norvegia nu s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar) şi, conform unor prieteni bine informaţi, se pare sunt împreună de câteva luni, după ce au fost prieteni ani de zile şi au jucat pentru echipa de fotbal din oraşul lor natal.

„Este o poveste serioasă. Erling este îndrăgostit. Isabel a fost în Germania şi în Anglia, pentru a-l vedea cum joacă şi acum este cu el la Marbella”, afirmă prietenii.

Haaland, în vârstă de 22 de ani, are lumea la picioare. „Femeile se întrec pentru a fi alături de el, dar, ca băiat sensibil, este perfect logic să fie mai degrabă cu o fată din oraşul lui, pe care o cunoaşte de ani de zile. Trebuie să poată avea încredere în oamenii din viaţa lui, astfel încât să se poată concentra doar pe fotbal”, mai afirmă cunoscuţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici