Hagi: Am făcut acest pas pentru viitorul echipei Galatasaray. Sunt trist că plec, dar nu regret

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri, după încetarea colaborării cu Galatasaray, că este trist că pleacă, dar nu are regrete, şi a precizat că a făcut acest pas pentru viitorul echipei, informează cotidianul Hurriyet.

16 afișări
Imaginea articolului Hagi: Am făcut acest pas pentru viitorul echipei Galatasaray. Sunt trist că plec, dar nu regret

Hagi: Am făcut acest pas pentru viitorul echipei Galatasaray. Sunt trist că plec, dar nu regret (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Vreau să spun un singur lucru, pe care l-am spus şi în ultima mea conferinţă de presă. Noi reprezentam clubul Galatasaray, îl reprezentăm. Dăm totul pentru Galatasaray. În acest moment pentru mine cel mai important este viitorul echipei. Am făcut acest pas pentru viitorul echipei. După meciul cu Fenerbahce, am discutat de mai mule ori pe parcursul acestei săptămâni cu preşedintele. Deşi mai aveam un an de contract, am văzut că nu fac parte din proiectele clubului. După ce am constatat acest lucru am discutat faţă în faţă, ne-am înţeles şi am decis să reziliem contractul. Să plece un om este cel mai uşor. Consider că în angajamentele mele anterioare cu Galatasaray, ca jucător şi ca antrenor, lucrurile au mers bine. Din păcate de această dată nu a fost cum mi-am dorit. Nu voi explica acum motivele. M-am hotărât că este cel mai bine să pun punct acum, pentru că nu fac parte din viitorul clubului. Bineînţeles că şi eu sunt foarte trist, dar în niciun caz nu regret", a spus Hagi la postul Galatasaray TV.

Gheorghe Hagi a precizat că îşi doreşte ca suporterii să fie alături de echipă, deoarece doar cu susţinerea lor Galatasaray poate fi puternică.

"Suporterii sunt întotdeauna al 12-lea jucător. Sunt foarte importanţi pentru o echipă. Eu am jucat mereu pentru ei, pentru a-i bucura. Aş vrea ca suporterii să fie întotdeauna alături de echipă, şi la bine şi la rău. Doar cu susţinerea lor echipa este puternică. Ştiu că şi ei sunt foarte supăraţi, şi eu plec din acest motiv", a adăugat tehnicianul.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, că începând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, de comun acord cu antrenorul român.

Gheorghe Hagi a fost numit antrenor la Galatasaray la 21 octombrie 2010. Primul meci al lui Hagi pe banca tehnică a Galatei, în cel de-al doilea mandat al său la echipa turcă, a fost în deplasare, cu Fenerbahce, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0, la 24 octombrie. Ultimul meci a fost în faţa aceleiaşi formaţii, scor 1-2, pe Turk Telekom Arena, la 19 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici