Hagi: Am văzut că Mircea Sandu a făcut pe şoferul pentru Burleanu. Trebuia să fie mai puternic

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Mircea Sandu "a făcut pe şoferul" pentru noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, şi a precizat că din punctul său de vedere fostul şef al federaţiei trebuia să fie mai puternic.

219 afișări
Imaginea articolului Hagi: Am văzut că Mircea Sandu a făcut pe şoferul pentru Burleanu. Trebuia să fie mai puternic

Răzvan Burleanu (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

"Am văzut, Mircea Sandu l-a condus (n.r. - pe Răzvan Burleanu) după alegeri la Mogoşoaia. A făcut pe şoferul. Mircea Sandu trebuia să fie mai puternic. Dar asta e, ce să facem. Mergem înainte", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a participat, joi, la conferinţa de presă de lansare a ediţiei 2014 a Cupei Hagi Danone, competiţie destinată copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani.

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, i-a prezentat la 7 martie, noului şef al federaţiei, Răzvan Burleanu, bazele sportive de la Mogoşoaia şi Buftea, unde se antrenează loturile naţionale de fotbal. Burleanu a sosit la Buftea cu o maşină condusă de Mircea Sandu în care se afla şi directorul tehnic Anghel Iordănescu.

Răzvan Burleanu a fost ales, la 5 martie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram. La alegeri nu a mai participat candidatul Gheorghe Popescu, cu o zi înaintea alegerilor fostul internaţional fiind condamnat în Dosarul transferurilor la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici