Hagi, despre meciul cu FCSB: „Ştiam că întâlnim o echipă bună, cu calităţi de calitate”

Viitorul a căzut pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, după ce a pierdut în etapa cu numărul 21, pe teren propriu, în faţa formaţiei FCSB, scor 0-2. La finalul partidei, Gică Hagi a precizat că vicecampioana României a avut "personalitate" şi a felicitat-o.

1814 afișări
Imaginea articolului Hagi, despre meciul cu FCSB: „Ştiam că întâlnim o echipă bună, cu calităţi de calitate”

Sursa: Hepta

"Ei au fost concreţi, cu personalitate. Probabil, asta s-a văzut în prima repriză, Noi cu greşelile, am luat goluri în prima repriză, ei s-au dus în sus, noi în jos. S-a văzut mai mult tupeu. Vom face o analiză. Mai avem un meci pe care sperăm să-l terminăm cu bine.

Ştiam că întâlnim o echipă bună, cu calităţi de calitate, cu un atac rapid foarte buni, cu faze fixe. Le-am spus asta şi trebuia să avem grijă cum construim, să nu le dăm acest atac rapid. Ştiam că sunt periculoşi la fazele fixe. Am făcut greşeală mare. S-a rupt echilibrul, ei au devenit mai puternici şi noi ne-am dus în jos. În repriza a doua, am încercat să revenim, dar a fost imposibil. Felicitări Stelei (n.red. - FCSB). Urmează să analizăm lucrurile. Sunt jucători mulţi. Vom lua lucrurile în parte. Mergem la Mediaş, sunt trei puncte în joc şi vom vedea cum vom termina”, a spus Hagi, la finalul partidei.

Ultimul meci al Viitorului pe anul 2019 va fi pe terenul din Mediaş. Echipa lui Hagi va întâlni Gaz Metan vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici