Hagi, după victoria României în meciul cu Turcia: Este un rezultat extraordinar

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat vineri seară, după victoria obţinută de România în meciul cu Turcia, scor 1-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, că este un rezultat extraordinar şi că speră într-un rezultat similar şi marţi, în partida cu Olanda.

648 afișări
Imaginea articolului Hagi, după victoria României în meciul cu Turcia: Este un rezultat extraordinar

Hagi, după victoria României în meciul cu Turcia: Este un rezultat extraordinar

"Frumoasă victoria. Am zis că putem obţine punct sau puncte aici, am avut ocaziile noastre, Turcia în a doua repriză a mai arătat câte ceva, dar este meritul României pentru victorie. E un rezultat extraordinar. Cred că turcii sunt supăraţi, când pierzi acasă contra unui rival cu care te baţi la calificare este greu. Cu un gând bun şi un joc foarte bun poate obţinem şi marţi o victorie", a spus Hagi.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici