Piţurcă: Am făcut un meci excepţional

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri seară, că naţionala României a făcut un meci excepţional cu Turcia, scor 1-0, la Istanbul, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

317 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Am făcut un meci excepţional

Piţurcă: Am făcut un meci excepţional (Imagine: Silviu Matei - MEdiafaxFoto)

"Am spus că-mi doresc cele şase puncte, prima luptă am câştigat-o, o victorie mare şi meritată. Am făcut un meci excepţional. Puteam să mai marcăm, puteam să mai şi primim gol, dar rămân cele trei puncte, care vor cântări foarte mult. Nu a existat un compartiment anume, faza de apărare aproape perfect, iar contraatacurile şi atacurile au fost periculoase. Mai meritam să mai marcăm un gol. Într-o oarecare măsură am scos Turcia din luptă, sigur contează mult şi meciul următor, dacă reuşim un rezultat bun, atunci şansele noastre de a merge la baraj sunt foarte mari. Deja mă gândesc la meciul de marţi, le-am spus băieţilor să ne bucurăm acum, să ne gândim la Olanda, a fost un joc epuizant, avem nevoie să ne refacem cât mai repede şi să ne ridicăm la nivelul fizic al Olandei", a declarat Piţurcă, la TVR 1.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici