Hagi i-a făcut cadou preşedintelui Turciei un tricou cu numărul 10

Fostul fotbalist român Gheorghe Hagi i-a dăruit preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia vizitei acestuia la Bucureşti, un tricou cu numărul 10, cu dedicaţie în limba turcă şi cu autograful său.

402 afișări
Imaginea articolului Hagi i-a făcut cadou preşedintelui Turciei un tricou cu numărul 10

Hagi i-a făcut cadou preşedintelui Turciei un tricou cu numărul 10 (Imagine: Twitter)

Hagi i-a înmânat tricoul preşedintelui turc, miercuri, în prezenţa premierului Victor Ponta.

"Preşedintele Erdogan - un bun partener al României. Sunt foarte încântat de cadoul pe care am reuşit să i-l facem ieri!", a scris, joi, pe Twitter, premierul Ponta, care a postat şi o fotografie cu Hagi şi preşedintele Erdogan.

Hagi a evoluat în cariera sa şi la echipa de fotbal Galatasaray Istanbul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici