Hagi respinge acuzaţiile că "fură" jucători

Fostul căpitan al echipei naţionale Gheorghe Hagi a respins acuzaţiile că ar fura tineri jucători de la alte cluburi, lansate de candidatul la preşedinţia FRF Sorin Răducanu, precizând că astfel de informaţii "sunt lucruri de colţ de stradă", informează www.dolce-sport.ro.

89 afișări
Imaginea articolului Hagi respinge acuzaţiile că "fură" jucători

Fostul căpitan al echipei naţionale Gheorghe Hagi (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"Sunt lucruri de colţ de stradă. Unii doar vorbesc, eu fac. Nu stau să justific o părere mică. Eu investesc mulţi bani în infrastructură, în sportivi de mare performanţă. Eu trebuie să-mi văd de munca mea. Eu nu vorbesc de altcineva. Eu vorbesc de mine. Asta e rugămintea mea pentru România. Fiecare să vorbească despre el. Eu am ce să vorbesc pentru că muncesc. Eu muncesc 24 de ore, muncă adevărată, de a forma jucători. Părinţii m-au învăţat să nu fur", a declarat Hagi, la Dolce Sport.

Fostul fotbalist dinamovist Sorin Răducanu a afirmat, joi, că Gheorghe Hagi legitimează la academia sa de fotbal copii şi juniori formaţi de alte cluburi. "M-au condamnat mulţi că sunt împotriva lui Hagi. În primul rând Hagi nu are ce căuta în echipa lui Gică Popescu deoarece este conflict de interese, iar în al doilea rând lumea se plânge în teritoriu că el (n.r. - Gheorghe Hagi) fură jucători. Exact ăsta este cuvântul: fură jucători. Şi poate să spună el orice, să facă tumbe, poate să mă dea şi în judecată, eu îi aduc martori câţi vrea", a explicat Răducanu, unul dintre cei şase candidaţi la preşedinţia FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici