Halep: Cu siguranţă voi juca la Indian Wells

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, că nu ştie deocamdată cât de gravă este accidentarea la coastă, dar a precizat că va juca la turneul de la Indian Wells, programat între 11 şi 22 martie.

614 afișări
Imaginea articolului Halep: Cu siguranţă voi juca la Indian Wells

Simona Halep (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu pot să spun acum cât de gravă e accidentarea pentru că nu am analizele necesare. Dar este o accidentare destul de dificilă pentru că este la coastă şi nu am mai avut niciodată până acum. Va trebui să mă odihnesc şi să mă pregătesc cât de bine pot pentru următorul turneu. Eu cred cu siguranţă că voi juca la Indian Wells. Cred că mă voi face bine până atunci", a spus jucătoarea la întoarcerea la Bucureşti.

Halep a menţionat că a avut un moment dificil în finala turneului de la Dubai în cadrul căreia a comis, la o minge de meci, două duble greşeli la rând. "Sunt momente grele în timpul unui meci. A fost şi pentru mine unul atunci când am dat două duble (n.r. - în finală), dar se mai întâmplă. Cu experienţă sper să nu se mai întâmple. A fost şi un meci greu. Ea (n.r. - Karolina Pliskova) este o jucătoare puternică. Dar am stat acolo şi am luptat până la sfârşit. Trofeul avea vreo cinci kilograme, era destul de greu, dar nu l-am primit pentru că rămâne la club", a afirmat Halep.

Ea s-a arătat mulţumită de felul în care a fost tratată de organizatorii turneului din Dubai. "Sunt foarte mulţumită de ce am făcut acolo (n.r. - la Dubai). E un titlu foarte important pentru mine şi cel mai important este că am făcut asta doi ani la rând. Este o bucurie, sper să nu mă opresc aici şi să câştig cât mai multe. A fost foarte plăcut la Dubai, am fost aşteptată cu flori de directorul turneului. Am avut maşină specială, a fost deosebit. Cu siguranţă mă voi întoarce cu mare drag acolo. Plimbarea cu cămila a fost interesantă. La început mi-a fost un pic frică, dar după aceea m-am obişnuit şi chiar mi-a plăcut", a menţionat jucătoarea.

Simona Halep i-a mulţumit fanei care a susţinut-o frenetic din tribune la Dubai şi care a aşteptat-o şi marţi la Aeroportul Henri Coandă. "Îi mulţumesc doamnei care m-a susţinut. A fost acolo cu tot sufletul, a ţipat cât a putut de tare, pe toată lumea a uimit. Publicul a fost incredibil, toţi ţineau cu mine şi chiar a fost deosebit când îmi auzeam numele în timpul jocului", a precizat ea.

Ocupanta locului 3 mondial regretă că a fost nevoită să renunţe la turneul de la Doha din cauza accidentării. "Şi eu am fost foarte supărată şi tristă că nu am putut să joc la Doha. Practic acolo am început să câştig, să fac rezultate la turnee mari. A însemnat foarte mult acel turneu pentru mine şi mi-a părut rău că nu am putut să joc. Dar se întâmplă. Cu siguranţă voi merge la anul acolo pentru că este primul", a spus ea.

Halep susţine că Victoria Azarenka poate câştiga turneul de la Doha. "E un turneu deschis, sunt multe jucătoare bune. Deja din primele tururi au fost meciuri puternice. Oricine din Top 10 sau Top 15 poate să câştige. Chiar şi Azarenka, o jucătoare care joacă foarte bine", a explicat jucătoarea.

Simona Halep regretă că un şofer din Cluj a fost amendat pentru viteză grăbindu-se să vadă finala de la Dubai şi a precizat că înainte de a pleca a fost la rândul ei sancţionată de poliţia rutieră. "Şi eu am luat amendă înainte să plec, aşa că... toţi oamenii luăm amendă. Îmi pare rău că a luat din cauza mea. Nu prea am ce să îi transmit. Doar că îmi pare rău că a plătit pentru a mă vedea pe mine", a adăugat Halep.

Simona Halep a decis, duminică, să se retragă din cauza unei accidentări la coastă de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era deţinătoarea trofeului. Halep luase în calcul să nu evolueze la Qatar Open, unde era cap de serie numărul 2, după ce se impusese sâmbătă, în finala turneului de la Dubai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici