Halep, direct în turul doi la Stuttgart, unde va întâlni învingătoarea din meciul Muguruza-Strycova

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 mondial şi cap de serie numărul 2, va juca direct în turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, cu premii totale de 731.000 de dolari, unde o va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre Garbine Muguruza (Spania) şi Barbora Strycova (Cehia).

886 afișări
Imaginea articolului Halep, direct în turul doi la Stuttgart, unde va întâlni învingătoarea din meciul Muguruza-Strycova

Halep, direct în turul doi la Stuttgart, unde va întâlni învingătoarea din meciul Muguruza-Strycova (Imagine: Hepta)

Anul trecut, Halep a ajuns până în turul doi la Stuttgart, fiind eliminată de sportiva rusă Svetlana Kuzneţova, scor 7-5, 7-6 (4).

Halep a mai întâlnit-o pe Muguruza (locul 20 WTA) de două ori, de fiecare dată impunându-se sportiva spaniolă: la Wuhan, în turul doi, în 2014, scor 2-6, 6-2, 6-3, şi în februarie, la Fed Cup, scor 6-4, 6-3.

Tot două întâlniri are Halep şi cu Barbora Strycova (locul 23 WTA): românca s-a impus anul acesta, în primul tur la China Open, scor 6-1, 6-4, iar sportiva cehă a câştigat în 2010, în calificările turneului de la Paris, scor 6-1, 6-4.

Favorita turneului de la Stuttgart este rusoaica Maria Şarapova, numărul 2 mondial, care s-a impus şi în 2014. Ea va juca tot direct în turul doi, unde va întâlni învingătoarea din meciul dintre germanca Angelique Kerber şi o sportivă venită din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici