Halep, după meciul cu Radwanska: Am rămas concentrată şi am luptat până la sfârşit

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, după meciul de la Rogers Cup cu Agnieszka Radwanska, în care a revenit şi s-a impus deşi a pierdut primul set cu 0-6, că sportiva poloneză a jucat extraordinar în prima parte a confruntării, dar ea a rămas concentrată şi a luptat până la sfârşit.

542 afișări
Imaginea articolului Halep, după meciul cu Radwanska: Am rămas concentrată şi am luptat până la sfârşit

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După ce am pierdut primul set am rămas concentrată. Am schimbat puţin tactica, am decis să ţin mingea cât mai mult în teren. Radwanska a jucat extraordinar în primul set. Eu am rămas concentrată şi am luptat până la sfârşit. Am început să joc bine în setul al doilea şi am făcut tot ce am putut pentru a învinge. Pentru mine fiecare meci este important, lupt pentru fiecare minge. Sunt bucuroasă că joc în semifinale", a spus Halep pe teren, la finalul meciului cu Radwanska.

Simona Halep a mulţumit publicului pentru susţinere, ea subliniind faptul că a fost încurajată şi în momentele în care era condusă cu 5-0 în primul set.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, vineri, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-1, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 6, calificându-se în semifinalele Rogers Cup, competiţie din categoria Premier 5.

Halep a obţinut, după o oră şi 40 de minute de joc, victoria cu numărul 300 din carieră, urmând a disputa a 25-a semifinală la un turneu WTA.

Agnieszka Radwanska este deţinătoarea trofeului la Rogers Cup. După această partidă, scorul întâlnirilor directe dintre Halep şi Radwanska a devenit 4-4.

În penultimul act al turneului de la Toronto, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, şi ucraineana Lesia Ţurenko, locul 54 WTA, jucătoare venită din calificări.

Calificarea în semifinale este recompensată la Rogers Cup cu 119.940 de dolari şi cu 350 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici