Halep: Mă aşteptam ca meciul cu Ana Bogdan să fie greu pentru Monica Niculescu

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marţi, că se aştepta ca meciul pe care Monica Niculescu l-a disputat cu Ana Bogdan în primul tur al BRD Bucharest Open să fie dificil, având în vedere faptul că ocupanta locului 41 mondial este obosită după parcursul de la Wimbledon.

428 afișări
Imaginea articolului Halep: Mă aşteptam ca meciul cu Ana Bogdan să fie greu pentru Monica Niculescu

Halep: Mă aşteptam ca meciul cu Ana Bogdan să fie greu pentru Monica Niculescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Mă aşteptam să fie un meci destul de greu, pentru că Monica doar ce a venit pe zgură şi este şi obosită după rezultatul bun de la Wimbledon (n.r. - disputarea optimilor de finală). Ana este o jucătoare bună şi a fost strâns meciul, au jucat deja trei ore, e complicat. Sper, chiar m-aş bucura să câştige trofeul o româncă, mă bucur că eu l-am avut în prima ediţie, aşa că pot să spun că deja îmi pare rău că n-am jucat, dar am fost obosită şi cred că a fost o decizie bună", a spus Halep.

Simona Halep a precizat că îşi doreşte să obţină la US Open un rezultat mai bun decât la Wimbledon, turneu la care a fost eliminată în primul tur. "Am reînceput să joc, încă sunt în vacanţă, dar joc. M-a luat dorul de tenis şi vreau să joc câteva zile", a mai spus sportiva.

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-2, pe Ana Bogdan, locul 204 WTA, beneficiară a unui wildcard, calificându-se în turul al doilea al turneului WTA de la Bucureşti, care are loc la Arenele BNR din Capitală.

Monica Niculescu a fost semifinalistă la prima ediţie a turneului de la Bucureşti, anul trecut. Ea a fost eliminată în penultimul act de Simona Halep, câştigătoarea competiţiei.

Ocupanta locului 3 mondial nu a participat la ediţia din acest an, dar ea a fost, marţi, în tribunele Arenei Centrale din complexul BNR şi a urmărit meciul dintre Niculescu şi Bogdan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici