Halep: Mult respect pentru gestul domnului preşedinte de a fi prezent la Galaţi

Jucătoarea de tenis Simona Halep a notat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, că această zi va rămâne una deosebită pentru totdeauna şi i-a mulţumit preşedintelui Klaus Iohannis pentru faptul că a fost prezent la Galaţi şi a asistat la primul meci al întâlnirii de Fed Cup România - Spania.

859 afișări
Imaginea articolului Halep: Mult respect pentru gestul domnului preşedinte de a fi prezent la Galaţi

Halep : Mult respect pentru gestul domnului preşedinte de a fi prezent la Galaţi (Imagine: Facebook)

"Şi ziua cea mare a venit... a şi trecut... dar va rămâne o zi deosebită pentru totdeauna! Mult RESPECT pentru gestul domnului Preşedinte de a participa la meciul România - Spania de astăzi, de la Galaţi! Vă mulţumim, domnule Preşedinte, pentru prezenţa la meciul echipei noastre!", a notat Halep, ataşând şi o fotografie în care apare dând mâna cu Iohannis.

Echipele României şi Spaniei se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii de Fed Cup de la Galaţi, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii, la care a asistat şi preşedintele Klaus Iohannis, iar în a doua partidă Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. Înainte de începerea primului meci, echipa României a mers în faţa lojei în care se afla Iohannis şi sportivele au dat mâna cu preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici