Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea învinse categoric pe teren propriu în EHF European League

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă cu scorul de 33-39 (17-20), în meciul tur al sferturilor de finală ale EHF European League, de echipa daneză Herning-Ikast, într-o partidă jucată duminică în Sala Sporturilor „Traian”.

235 afișări
Imaginea articolului Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea învinse categoric pe teren propriu în EHF European League

Sursa foto: Mediafax Foto

Danezele au condus de la un capăt la altul al partidei, româncele jucând de la egal la egal doar în repriza a doua, când au reuşit pentru puţin timp să egaleze.

După ce au fost conduse aproape toată prima repriză cu 5-6 goluri avans, vâlcencele au intrat la vestiare cu un handicap de doar 3 goluri, primind însă nu mai puţin decât 20 de goluri în 30 de minute.

Cu un joc mai eficient, în repriza secundă, Vâlcea a egalat situaţia pe tabelă, în minutul 49 (28-28), însă nu a reuşit să rămână în joc.

Ikast şi-a ridicat nivelul şi, cu 4 goluri consecutive, de la 31-33 la 31-17, a reuşit să-şi asigure avansul suficient pentru a-şi adjudeca partida.

Returul se joacă pe data de 2 aprilie, vâlcencele având de recuperat 6 goluri, o misiune foarte dificilă.

Cealată echipă feminină românească implicată în cursa de calificare în sferturile de finală ale EHF European League, Minaur Baia Mare, a câştigat sâmbătă cu 40-32 (18-14), în faţa norvegiencelor de la Sola HC şi şi-a asigurat un avantaj confortabil pentru meciul retur din Norvegia, de duminica viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici