Hănescu a acces în turul doi la Indian Wells şi îl va întâlni pe Djokovici

Tenismanul Victor Hănescu, locul 87 mondial, s-a calificat, vineri, în turul doi al turneului ATP de 1.000 de puncte de la Indian Wells, iar următorul său adversar va fi sârbul Novak Djokovici, numărul 2 mondial, informează atpworldtour.com.

157 afișări
Imaginea articolului Hănescu a acces în turul doi la Indian Wells şi îl va întâlni pe Djokovici

Victor Hanescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hănescu a trecut în primul tur, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-4, de sportivul francez Stephane Robert, locul 96 ATP, venit din calificări.

Djokovici, al doilea favorit al turneului, a avut bye în primul tur.

Victor Hănescu şi Novak Djokovici s-au mai întâlnit anterior de şase ori, de fiecare dată impunându-se sportivul sârb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici