Hănescu a ratat calificarea în semifinale la BRD Năstase-Ţiriac Trophy: Sunt puţin dezamăgit de jocul de astăzi

Tenismanul Victor Hănescu (55 ATP) a ratat, vineri, calificarea în semifinalele turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro, după ce a fost învins de germanul Florian Mayer (29 ATP), cap de serie numărul 5.

126 afișări
Imaginea articolului Hănescu a ratat calificarea în semifinale la BRD Năstase-Ţiriac Trophy: Sunt puţin dezamăgit de jocul de astăzi

Victor Hănescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sunt puţin dezamăgit de jocul de azi. Cred că puteam face mai mult. Ori m-a scos el din joc ori eu nu am putut să joc cel mai bun tenis al meu. Acum mă concentrez pe turneele care vor urma, săptămâna viitoare voi pleca la Estoril. Mayer a fost mai bun decât mine, dar m-am ţinut de el. Nu ştiu dacă oboseala celor două meciuri a fost un inconvenient, dar clar a jucat mai bine ca mine. În tie-break m-a surprins cu câteva lovituri, dar ştiu că am luptat comparativ cu alte meciuri când aş fi renunţat. Îmi doresc să joc cel mai bun tenis al meu, cel din urmă cu câţiva ani, sper să revin la acel tenis", a spus Hănescu.

Florian Mayer s-a impus în sferturile de finală cu scorul de 6-3, 7-6 (7/3).

Pentru participarea la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, Hănescu va primi 40 de puncte ATP şi un cec în valoare de 12.040 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici