Hănescu s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros

Jucătorul Victor Hănescu, locul 54 ATP, a beneficiat, marţi, de abandonul tenismenului australian Bernard Tomic, locul 61 ATP, calificându-se astfel în turul doi al turneului de la Roland Garros.

129 afișări
Imaginea articolului Hănescu s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros

Victor Hanescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Tomic s-a retras de pe teren la scorul de 7-5, 7-6 (8), 2-1, în favoarea lui Hănescu, australianul acuzând dureri la coapsa dreaptă. Cei doi jucători s-au mai întâlnit în acest sezon la Dubai, când, la fel ca la Roland Garros, australianul în vârstă de 20 de ani s-a retras din cauza unei accidentări, la scorul de 3-2 în primul set în favoarea românului.

Hănescu va evolua în turul doi împotriva învingătorului partidei dintre ucraineanul Alexandr Dolgopolov (24 ATP, cap de serie numărul 22) şi rusul Dimitri Tursunov (60 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici