HCM Baia Mare învinsă de Thuringer HC în finala turneului german Ladies Cup

Vicecampioana României la handbal feminin HCM Baia Mare a pierdut, duminică, finala Ladies Cup, turneu amical în Germania, în faţa campioanei Thuringer HC, scor 18-29 (9-16).

255 afișări
Imaginea articolului HCM Baia Mare învinsă de Thuringer HC în finala turneului german Ladies Cup

HCM Baia Mare învinsă de Thuringer HC în finala turneului german Ladies Cup (IMagine: Mediafax Foto)

Handbalistele de la HCM Baia Mare au pierdut a doua partidă din cadrul Ladies Cup în faţa campioanei Germaniei, Thuringer HC, după cea din grupe.

HCM Baia Mare s-a calificat în semifinale, după ce, sâmbătă, s-a impus, în grupa A, cu 29-28 (15-14), în faţa campioanei Franţei, Metz Handball, în aceeaşi zi cedând în faţa campioanei Germaniei, Thuringer HC, cu 20-28 (9-16).

În grupa B la Ladies Cup au evoluat Bayer Leverkusen (Germania), Toulon Saint Cyr (Franţa) şi Byasen Trondheim (Norvegia).

Rezultatele complete ale meciurilor din faza grupelor sunt: Thuringer HC - HCM Baia Mare 28-20, HCM Baia Mare - Metz Handball 29-28, Thuringer HC - Metz Handball 24-18, Bayer Leverkusen - Byasen Trondheim 22-24, Toulon - Byasen 22-26 şi Bayer - Toulon 28-22.

În semifinale, HCM Baia Mare s-a confruntat cu liderul din grupa B, echipa norvegiană Byasen Trondheim, pe care a învins-o, cu scorul de 24-12 (12-3), în timp ce Bayer Leverkusen a fost eliminată de campioana Thuringer HC, cu 18-26 (8-14), în cealaltă semifinală.

Atât Thuringer HC, cât şi Metz Handball vor evolua direct în grupele Ligii Campionilor, în timp ce HCM Baia Mare va găzdui una din grupele preliminare, în 14-15 septembrie, fază în care va fi angrenată şi Byasen Trondheim.

HCM Baia Mare are programate mai multe meciuri amicale până la începerea celor oficiale, care vor debuta în 5 septembrie, în prima etapă a Ligii Naţionale, respectiv în 7 septembrie, în Supercupa României, cu "U" Jolidon Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici