Heynckes: Bayern este în fotbal de mai mult timp decât Jürgen Klopp este antrenor

Jurgen Klopp, antrenorul campioanei en-titre a Germaniei, Borussia Dortmund, a reproşat grupării Bayern Munchen că-i copiază tehnica de joc, lucru ce mai degrabă l-a amuzat pe tehnicianul bavarezilor, Jupp Heynckes.

156 afișări
Imaginea articolului Heynckes: Bayern este în fotbal de mai mult timp decât Jürgen Klopp este antrenor

Jupp Heynckes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bayern este în fotbal de mai mult timp decât Jürgen Klopp este antrenor. Şi mereu am avut stilul nostru de joc", a spus Heynckes, câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, după ce Klopp a comparat practicile sale cu cele ale chinezilor în industrie.

"În acest moment este ca şi ceea ce fac chinezii în industrie: urmăresc ce fac alţii, îi copiază şi apoi, cu mai mulţi bani şi oameni, merg pe acelaşi drum. Iar apoi devin din nou buni", a spus Klopp, după înfrângerea de miercuri din sferturile Cupei Germaniei în faţa formaţiei Bayern.

Relaţiile între cei doi tehnicieni erau bune până atunci, iar Klopp, cu 22 de ani mai tânăr decât Heynckes (67 ani), a reacţionat după ce, la finalul meciului, tehnicianul bavarezilor a reamintit că "important este să-ţi arăţi grandoarea şi la înfrângeri ca şi la victorii".

"Dacă Jurgen are şansa, într-o zi, să antreneze Bayern Munchen sau Real Madrid, atunci va realiza ce înseamnă meseria de antrenor şi că trăim în lumi complet diferite", a mai spus Heynckes.

Bayern, lider în campionatul Germaniei cu 17 puncte avans faţă de Borussia, a învins campioana pentru prima oară după şase meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici