Horia Tecău, MESAJ de condoleanţe după incendiul din Clubul Colectiv: "O zi tristă"

Tenismanul Horia Tecău, care joacă, sâmbătă, în semifinale la dublu, la Basel, a postat un mesaj pe Facebook în care transmite condoleanţe rudelor persoanelor decedate în incendiul de vineri seară din Club Colectiv, subliniind că aceasta este o zi tristă.

493 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău, MESAJ de condoleanţe după incendiul din Clubul Colectiv: "O zi tristă"

Horia Tecău, după incendiul din Clubul Colectiv: O zi tristă. Condoleanţe rudelor

"O zi tristă. Condoleanţe rudelor", a scris Tecău pe Facebook.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 1, joacă, astăzi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de 500 de puncte de la Basel.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia) .

Premiul pentru participarea în semifinale este de 24.000 de euro şi 180 de puncte în clasamentul de dublu.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv, din Capitală, arată 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane internate în acest moment la spitalele din Capitală, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, secretarul de stat Raed Arafat, precizând că 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a anunţat, după şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care a avut loc la Guvern la ora 7.00, că la acest moment sunt 146 de persoane internate.

Numărul persoanelor decedate este de 27, dintre care 26 au murit înainte de a fi aduse la unităţi medicale, iar cea de-a 27-a a decedat la Spitalul Universitar.

Arafat a precizat că 17 din cele 26 de persoane decedate în afara spitalelor nu au fost identificate. De asemenea, sunt neidentificaţi 5 din cei 146 de răniţi internaţi la acest moment.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat că sâmbătă, la ora 12.30, va avea loc o şedinţă de Guvern, iar Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va propune declararea a trei zile de doliu naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici