Horia Tecău şi Jean Julien Rojer nu s-au calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup

Horia Tecău (nr. 11 ATP la dublu) şi Jean Julien Rojer (nr. 12 ATP la dublu) au fost învinşi de echipa formată din Rajeev Ram (nr. 20 ATP la dublu) şi Joe Salisbury (nr. 26 ATP la dublu), cu scorul de 6-3, 7-6 (6).

116 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean Julien Rojer nu s-au calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer nu s-au calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup

Partida dintre cele două echipe a durat 78 de minute. În primul set Tecău şi Rojer au reuşit să câştige doar trei game-uri, însă setul secund a fost mult mai echilibrat. Cu toate acestea, Tecău şi Rojer nu au reuşit calificarea în sferturile de finală de la Rogers Cup.

Rajeev Ram şi Joe Salisbury se vor întâlni în faza sferturilor de finală cu perechea formată din Jeremy Chardy (nr. 32 ATP la dublu) şi Fabrice Martin (nr. 30 ATP la dublu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici