Ianis Hagi, convocat la reprezentativa Under 14 a României

Ianis, fiul antrenorului Gheorghe Hagi, a fost convocat în reprezentativa Under 14 a României alături de alţi nouă jucători de la academia care poartă numele fostului căpitan al echipei naţionale.

611 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, convocat la reprezentativa Under 14 a României

Ianis Hagi, convocat la reprezentativa Under 14 a României

Pe adresa Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi au sosit, miercuri, convocări pentru următorii zece jucători: Robert Grecu (atacant), Nicolae Cârnaţ (atacant), Andrei Ciobanu (atacant), Andreas Iani (mijlocaş), Virgil Ghiţă (fundaş), Cosmin Dur-Bozoancă (portar), Andrei Vlădescu (fundaş), Szabolcs Kilyn (fundaş), Doru Dumitrescu (mijlocaş) şi Ianis Hagi (mijlocaş).

Toţi jucătorii au fost campioni naţionali la categoria lor de vârstă în anul 2011. Ei sunt pregătiţi la Academia Hagi de antrenorul Marius Codescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici