Ianis Hagi va fi titular în meciul Genk-Napoli, din grupele Ligii Campionilor

Ianis Hagi (20 de ani) va începe din postura de titular meciul lui Genk contra celor de la Napoli, care va avea loc miercuri, de la ora 19:55, în grupa E a Ligii Campionilor.

109 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi va fi titular în meciul Genk-Napoli, din grupele Ligii Campionilor

Ianis Hagi va fi titular în meciul Genk-Napoli, din grupele Ligii Campionilor

Românul a fost răsplătit de antrenorul Felice Mazzu după prestaţia solidă din ultima etapă de campionat, contra celor de la St. Truiden, scor 3-3, când a reuşit două goluri şi o pasă decisivă.

Pentru Ianis Hagi va fi primul meci din carieră în grupele Ligii Campionilor ca titular. Acesta a evoluat şi în prima rundă, contra lui Salzburg, scor 2-6, însă a fost introdus în minutul 72.

Potrivit distribuţiilor publicate de site-ul UEFA, Genk va miza pe un sistem 4-3-3, iar Ianis Hagi va evolua ca mijlocaş central ofensiv.

Echipele din meciul Genk-Napoli:

Genk: Coucke - Maehle, Cuesto Figueroa, Lucumi, Uronen - Berge, Hagi, Hrosovsky - Bongonda, Samata, Ito
Rezerve: De Norre, Dewaest, Heynen, Onuachu, Paintsil, Vandevoordt, Wouters

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui - Allan, Ruiz, Elmas - Callejon, Milik, Lozano
Rezerve: Llorente, Luperto, Malcuit, Mertens, Ospina, Younes, Zielinski

În prima rundă, Genk a suferit un eşec drastic, în deplasare, contra lui Salzburg, scor 2-6. De partea cealaltă, Napoli a început cu o victorie grupa, contra campioanei Europei, Liverpool, 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici