Ilie Năstase, Gino Iorgulescu şi Gheorghe Hagi au primit legitimaţii de italofoni

Ambasada Italiei la Bucureşti le-a acordat, luni, fostului jucător de tenis Ilie Năstase, preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, şi patronului FC Viitorul, Gheorghe Hagi, "legitimaţii de italofoni", pentru contribuţia lor la "răspândirea culturii şi limbii italiene".

179 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, Gino Iorgulescu şi Gheorghe Hagi au primit legitimaţii de italofoni

Ilie Năstase, Gino Iorgulescu şi Gheorghe Hagi au primit legitimaţii de italofoni (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Gheorghe Hagi nu a fost prezent la evenimentul de la ambasada Italiei deoarece FC Viitorul susţine, în această seară, meciul cu Rapid, din etapa a XIX-a a Ligii I. Legitimaţia sa a fost ridicată de către directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru.

Ilie Năstase a explicat că el şi Ion Ţiriac s-au lansat în tenis în Italia, unde au locuit un an şi jumătate. "E foarte importantă pentru mine această distincţie, pentru că am stat foarte mult în Italia, împreună cu domnul Ţiriac. Acolo ne-am lansat amândoi în tenis. Am avut marele noroc să dăm peste o familie foarte generoasă, am stat cam gratis un an şi jumătate şi am mai învăţat să şi jucăm tenis acolo. Am amintiri frumoase, pentru că am câştigat de trei ori turneul de la Foro Italico", a declarat Ilie Năstase.

Printre personalităţile care, luni, au primit legitimaţii de italofoni se mai află premierul Victor Ponta, soprana Mariana Nicolesco şi violonistul Alexandru Tomescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici