Ilie Năstase: Strycova nu deţine armele necesare pentru a o pune în dificultate pe Simona

Simona Halep (5 WTA) o va întâlni pe Barbora Strycova (Cehia, 37 WTA) în optimile turneului de la Indian Wells, iar Ilie Năstase a declarat, pentru ProSport, că românca este favorită certă în acest meci şi nu va avea dificultăţi în a se impune.

2233 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Strycova nu deţine armele necesare pentru a o pune în dificultate pe Simona

Ilie Năstase: Strycova nu deţine armele necesare pentru a o pune în dificultate pe Simona (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Strycova nu deţine armele necesare pentru a o pune în dificultate pe Simona. Am văzut în partida cu Makarova (n.r. - turul precedent, 6-2, 6-4) că Halep poate contracara lejer jocul adversarei. Nu cred că are vreo relevanţă faptul că scorul întâlnirilor directe e 1-1, Simona a progresat şi la retururi, dar a devenit şi mai agresivă. Am văzut o răutate pozitivă cu ajutorul căreia poate avansa în acest turneu", a spus fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

Halep şi Strycova s-au mai întâlnit de două ori până acum: sportiva din Cehia s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4 în 2010, în timp ce eleva lui Darren Cahill a câştigat meciul din 2014, de la Beijing, cu exact acelaşi scor.

Dacă trece în sferturi, constănţeanca în vârstă de 24 de ani ar putea da peste Serena Williams. "Oricine îşi doreşte să ajungă să se lupte în sferturi cu Serena. Eu zic că Halep a avut parte de un tablou bun şi ar trebui să-şi valorifice această şansă. Cine nu-şi doreşte să joace atât de repede cu Serena!? Ar trebui să-şi valorifice la maximum şansa. Cu Williams ar fi greu, dar nu imposibil, pentru că Halep cred că deja îşi citeşte adversarele", a încheiat Năstase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici