Incidente între suporteri la meciul Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg

Un incident a izbucnit la Peluza Sud a stadionului "Steaua", în minutul 83 al meciului dintre Unirea Urziceni şi Zenit Sankt Petersburg, scor 0-0, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, când suporterii echipei ruse au aruncat cu o torţă înspre fanii români.

81 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporteri la meciul Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg

Incidente între suporteri la meciul Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

În minutul 83 al partidei, suporterii echipei Zenit, prezenţi la Peluza Sud a stadionului, au aruncat cu o torţă spre fanii români din aceeaşi zonă a arenei, aceştia ripostând şi aruncând cu scaune. Timp de câteva secunde, fanii celor două echipe au aruncat cu scaune dintr-o parte în alta, însă conflictul a fost imediat aplanat, după intervenţia stewarzilor.

Vicecampioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe stadionul "Steaua" din Bucureşti, în compania formaţiei ruse Zenit Sankt-Petersburg, în manşa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Echipa Zenit a fost susţinută la meci de aproximativ 150 de suporteri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici