Informacion: Săpunaru nu a semnat cu Elche din cauza soţiei sale

Fundaşul Cristian Săpunaru nu a semnat, miercuri, un contract cu gruparea Elche, după cum preconiza presa spaniolă, din cauza soţiei sale, care a dorit să revină în România "din motive personale", informează cotidianul Informacion, în ediţia electronică.

288 afișări
Imaginea articolului Informacion: Săpunaru nu a semnat cu Elche din cauza soţiei sale

Cristian Sapunaru (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Soţia lui Săpunaru a spus «nu». Acesta este motivul care l-a împiedicat pe român să devină, ieri, noul jucător al lui Elche. Operaţiunea era practic realizată. Fundaşul venise din România cu maşina, împreună cu soţia sa, căreia îi este frică de deplasările cu avionul. Inclusiv cei de la club se gândeau că jucătorul se va alătura echipei, în San Pedro del Pinatar. Însă marţi noaptea nu s-a realizat complet înţelegerea şi jucătorul a decis să se întoarcă în ţara sa, susţinând că soţia sa nu vrea să rămână în Spania, din motive personale", notează diarioinformacion.com.

Potrivit unor surse din cadrul clubului Elche, Săpunaru ar fi cerut câteva zile pentru a încerca să îşi convingă soţia. "Fotbalistul va rămâne două zile în Barcelona, înainte de a pleca în România, şi în această perioadă va încerca să o convingă pe soţia sa, având în vedere faptul că opţiunea Elche îl atrage şi că vrea să rămână în campionatul spaniol. Reprezentantul jucătorului a vorbit despre o perioadă de reflecţie şi a subliniat că nu există varianta altui club", menţionează jurnalul spaniol.

Miercuri, presa din Spania a scris că Săpunaru urma să semneze un contract pe trei sezoane cu Elche.

Cristian Săpunaru a evoluat în sezonul trecut tot în Spania, la Real Zaragoza, pentru care a disputat 29 de partide şi a marcat două goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici