Săpunaru va semna astăzi pe trei sezoane cu Elche

Fundaşul Cristian Săpunaru urmează să semneze astăzi un contract pe trei sezoane cu gruparea spaniolă Elche, anunţă site-ul diarioinformacion.com.

89 afișări
Imaginea articolului Săpunaru va semna astăzi pe trei sezoane cu Elche

Cristian Sapunaru (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Săpunaru a sosit la Elche marţi şi a vizitat oraşul, iar negocierile pentru transferul lui s-au desfăşurat până la miezul nopţii, acordul nefiind semnat din cauza unor mici detalii, scrie diarioinformacion.com. După ce va semna contractul, Săpunaru se va alătura noilor săi coechipieri aflaţi în stagiu de pregătire în localitatea San Pedro del Pinatar.

Cristian Săpunaru a evoluat în sezonul trecut tot în Spania, la Real Zaragoza, pentru care a disputat 29 de partide şi a marcat două goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici