Preşedinte Genoa: Sper ca Săpunaru să vină la noi, e un jucător de caracter

Preşedintele clubului Genoa, Enrico Preziosi, a declarat, joi, pentru TeleNord, că speră ca gruparea sa să îl achiziţioneze pe fundaşul român Cristian Săpunaru, pe care l-a caracterizat drept "un jucător de caracter", informează calciomercato.com.

88 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Genoa: Sper ca Săpunaru să vină la noi, e un jucător de caracter

Preziosi: Sper ca Săpunaru să vină la Genoa, e un jucător de caracter

"Sper ca Săpunaru să vină: e un jucător de caracter şi avem nevoie de asta", a spus Preziosi, citat de calciomercato.com.

Pe de altă parte, Enrico Preziosi a anunţat că Genoa s-a înţeles cu gruparea Catania pentru transferul mijlocaşului Francesco Lodi la clubul din Genova.

Presa italiană a scris, miercuri, că Săpunaru, al cărui contract cu echipa Real Zaragoza s-a încheiat la finalul sezonului, este dorit de Genoa. "Genoa vrea să-i «sufle» un jucător echipei Hellas Verona şi să-l ia pe Cristian Săpunaru, jucător liber de contract", a notat calciomercato.it.

Fundaşul Cristian Săpunaru, în vârstă de 29 de ani, a semnat, la 1 septembrie 2012, un contract pe un sezon cu Real Zaragoza. El a mai jucat de-a lungul carierei la formaţiile FC Naţional, Callatis Mangalia, Rapid Bucureşti şi FC Porto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici