Înfrângere pentru Olăroiu în primul său meci la conducerea reprezentativei Arabiei Saudite

Reprezentativa Arabiei Saudite, pregătită de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 4-1, de selecţionata Bahrainului, într-un meci de pregătire, primul pentru antrenorul român la conducerea tehnică a saudiţilor.

145 afișări
Imaginea articolului Înfrângere pentru Olăroiu în primul său meci la conducerea reprezentativei Arabiei Saudite

Înfrângere pentru Olăroiu în primul său meci la conducerea reprezentativei Arabiei Saudite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cosmin Olăroiu a preluat naţionala Arabiei Saudite în vederea turneului final al Cupei Asiei pe naţiuni.

Arabia Saudită face parte din Grupa B, alături de Uzbekistan, China şi Coreea de Nord. Arabia Saudită va juca primul meci, în 10 ianuarie, la Brisbane, cu China.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici