Înotătoarea Bianca Costea a câştigat medalia de aur la Baku 2019 | FOTO

Înotătoarea Bianca Costea s-a impus, vineri, în proba de 50 de metri, stilul liber, câştigând medalia de aur, pentru România, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Baku.

258 afișări
Imaginea articolului Înotătoarea Bianca Costea a câştigat medalia de aur la Baku 2019 | FOTO

Înotătoarea Bianca Costea a câştigat medalia de aur la Baku 2019

Costea a terminat proba de 50 de metri, în 25.34 de secunde, stabilind un nou record la Baku.

România a mai obţinut unsprezece medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European. La judo, Robert Matei a obţinut argintul, Barbara Hagianu a luat aurul, iar Alexandra Paşca a câştigat medalia de bronz. La înot, David Popovici a câştigat aurul şi două medalii de argint. La lupte, Georgiana Antuca a luat aurul, iar Ana Maria Pîrvu a câştigat argintul. La gimnastică, echipa României a luat argintul. La gimnastică individual, Silvia Sfiringu a câştigat bronzul şi Ioana Stănciulescu a obţinut, de asemenea, medalia de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici