Întâlnire a noului preşedinte al FRF cu angajaţii federaţiei

Noul conducător al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, are, joi, la Casa Fotbalului, o întâlnire cu toţi angajaţii forului, la care este prezent şi fostul preşedinte, Mircea Sandu.

154 afișări
Imaginea articolului Întâlnire a noului preşedinte al FRF cu angajaţii federaţiei

Razvan Burleanu (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

Şedinţa, care a început la ora 13.10, va fi urmată de o conferinţă de presă.

Înaintea întâlnirii dintre Burleanu şi angajaţii FRF, la Casa Fotbalului a avut loc o şedinţă a Comitetului Executiv.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, la conducerea Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici