Piţurcă: Răzvan Burleanu ne-a felicitat şi m-a confirmat în funcţie. Burleanu: Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori, Piţurcă şi staful său au susţinerea mea

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul amical cu Argentina, scor 0-0, că a fost felicitat şi confirmat în funcţie de noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Burleanu a declarat, după meci, că selecţionerul Victor Piţurcă şi staful său au toată susţinerea sa.

226 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Răzvan Burleanu ne-a felicitat şi m-a confirmat în funcţie. Burleanu: Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori, Piţurcă şi staful său au susţinerea mea

Piţurcă: Răzvan Burleanu ne-a felicitat şi m-a confirmat în funcţie. Burleanu: Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori, Piţurcă şi staful său au susţinerea mea

"Mie rezultatul alegerilor mi se pare excelent. Ăsta e adevărul. Eu am spus că Gică Popescu merita o şansă, dar noul pentru fotbalul românesc trebuia să înceapă. În plus nu am nimic de adăugat. Domnul Burleanu a venit în cabina antrenorilor şi mi-a spus să vă confirm că vom colabora în viitor. Dacă se gândeşte la o schimbare este în tregulă. Nu-mi place însă să se creadă că Victor Piţurcă rămâne la naţională pentru contract, ci pentru că actuala conducere are încredere în Victor Piţurcă. După meci, Burleanu a venit în cabină şi ne-a felicitat. Tocmai mi-a spus că am fost confirmat", a spus Piţurcă.

Selecţionerul a afirmat că nu va renunţa la nicio clauză din contract. "Nu voi renunţa la nicio clauză din contract, pentru că şi în România este normal să se respecte orice contract. Un contract este foarte clar. Eu am avut probleme şi la Craiova, de aceea Mititelu nu a plătit pe nimeni de cinci ani. Ăsta este contractul meu. Când am venit eram convins că mă voi califica, dar cred că am format un lot destul de bun chiar dacă există critici că nu am întinerit echipa. Am adus mulţi jucători tineri şi am obţinut rezultate bune chiar dacă nu ne-am calificat", a precizat Piţurcă.

Burleanu: Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori, Piţurcă şi staful său au susţinerea mea

Noul conducător al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat miercuri seară, după meciul amical România - Argentina, că selecţionerul Victor Piţurcă şi staful său au toată susţinerea sa şi a subliniat că nu este un preşedinte care schimbă antrenori, informează dolce-sport.ro.

"Am ţinut să mă văd cu domnul Piţurcă şi staful său. I-am asigurat de susţinerea mea. Am stabilit o întâlnire cu el. Cu toţii ne dorim să facem performanţă. Am lămurit chestiunea asta şi cred că am fost ferm în ceea ce am spus. Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori. Vreau să ne asumăm toate opţiunile. Piţurcă şi staful său au toată susţinerea mea. O să avem un proces de consultare. Mă aştept să avem o implicare mai puternică de la el şi staful lui privind proiectele de viitor. Nu se vor schimba cu nimic lucrurile", a spus Burleanu la Dolce Sport.

Burleanu a vorbit şi despre secretarul general Adalbert Kassai: "Mâine (n.r. - joi) aflăm dacă se ascund clauze de care nu ştiam în contractul lui Kassai. Nu am cum să colaborez cu domnul Kassai. Domnul Kassai e o persoană rudimentară care nu foloseşte conceptul de management".

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici