Interdicţia lui Paratici, directorul lui Tottenham, extinsă la nivel mondial de FIFA

FIFA a extins la nivel mondial interdicţiile impuse unor foşti şi actuali oficiali ai clubului Juventus, a anunţat miercuri forul de conducere al fotbalului, actualul director general al echipei Tottenham Hotspur, Fabio Paratici, fiind printre persoanele afectate de această măsură.

116 afișări
Imaginea articolului Interdicţia lui Paratici, directorul lui Tottenham, extinsă la nivel mondial de FIFA

În luna ianuarie, Juventus a primit 15 puncte de penalizare pentru acest sezon din partea unui tribunal italian de fotbal care a investigat tranzacţiile de transferuri şi finanţele clubului.

De asemenea, tribunalul a impus interdicţii de a ocupa funcţii în fotbalul italian mai multor oficiali ai clubului.

Printre acestea se numără o interdicţie de 30 de luni pentru fostul director sportiv, Paratici, care s-a alăturat lui Tottenham în 2021, după o perioadă de 11 ani la Juventus.

Juventus a negat orice abatere şi a declarat că contabilitatea sa a fost în conformitate cu standardele industriei. De asemenea, au depus un apel împotriva hotărârii.

"FIFA poate confirma că, în urma unei solicitări din partea Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), preşedintele Comisiei de Disciplină a FIFA a decis să extindă sancţiunile impuse de FIGC mai multor oficiali de fotbal pentru a avea efect la nivel mondial", a declarat un purtător de cuvânt al FIFA pentru Reuters.

Decizia FIFA lasă viitorul lui Paratici la Tottenham sub semnul întrebării şi sporeşte incertitudinea din jurul clubului londonez, care este în prezent în căutarea unui nou antrenor după ce s-a despărţit duminică de Antonio Conte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici