Ioan Andone: Facem prea multe greşeli pentru o echipă mare

Antrenorul dinamovist Ioan Andone a declarat, duminică, după victoria, scor 5-3, în faţa formaţiei Sportul Studenţesc, că a fost un meci spectaculos, dar îl îngrijorează forma slabă pe care o are Dinamo în apărare şi că echipa sa face prea multe greşeli.

9 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Facem prea multe greşeli pentru o echipă mare

Ioan Andone: Facem prea multe greşeli pentru o echipă mare (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost un meci nebun, spectaculos pentru suporteri, dar pe mine mă îngrijorează foarte mult forma slabă pe care o avem în faza de apărare. Jocul nostru e prea larg, nu strângem, nu-mi place deloc. Dăm dovadă de nesiguranţă, şi asta mă îngrijorează. Eu îi cunoşteam foarte bine pe cei de la Sportul şi i-am avertizat pe jucătorii mei că ştiu să se monteze la derbiuri şi pot marca pe orice stadion din ţară, mai ales când întâlnesc o apărare visătoare. Adrian Cristea suferă de o miozită de efort şi nu aveam de gând să-l folosesc, dar a trebuit să-l bag, pentru a nu avea un rezultat negativ. Facem prea multe greşeli pentru o echipă mare", a spus Andone.

Ioan Andone a precizat că unii jucători au avut probleme din cauza umidităţii "ca în Arabia Saudită". "Acum e linişte la Dinamo şi o să vedeţi că va dura. O să mai primim jucători, pentru că avem nevoie, ştim unde trebuie să ne întărim. Torje nu va pleca. Vedeţi pe cineva care să dea trei milioane de euro pe el?", mai spus el.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Sportul Studenţesc, scor 5-3 (2-0), într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici