Dinamo Bucureşti - Sportul Studenţesc, scor 5-3, în Liga I

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Sportul Studenţesc, scor 5-3 (2-0), într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

30 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Sportul Studenţesc, scor 5-3, în Liga I

Dinamo Bucureşti - Sportul Studenţesc, scor 5-3, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Pentru gazde au marcat Garat '14, N'Doye '19 (penalti), Torje '49, Ganea '69 şi Adrian Cristea '90, iar oaspeţii au punctat prin Curelea '53, Bălan '56 şi Varga '71.

Garat a marcat, în minutul 14, cu capul, de la aproximativ 11 metri, la o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă de Cătălin Munteanu.

În minutul 19, N'Doye a transformat un penalti acordat pentru un fault comis în careu de Popescu la Torje.

Torje a înscris în minutul 49, când a scăpat singur pe partea dreaptă, a trecut uşor de portarul Popescu, ieşit la 30 de metri, şi a trimis mingea în poarta goală.

Sportul Studenţesc a înscris primul său gol din acest campionat în minutul 53: Varga a centrat de pe partea stângă, Curcă a ratat intercepţia, iar Curelea a trimis mingea în poarta goală.

Trei minute mai târziu, oaspeţii au punctat din nou. Nicola a centrat înapoi, de pe partea stângă, iar Bălan a şutat cu piciorul stâng.

Dinamo a mai marcat în minutul 69, când Helder a centrat de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Ganea, care, rămas singur la 6 metri, a şutat în poartă.

Două minute mai târziu, Varga a trecut de Scarlatache în careul mare şi l-a invins pe Curcă, reuşind al treilea gol al formaţiei sale.

Ultimul gol al partidei a fost reuşit de Dinamo, prin Adrian Cristea, care a şutat puternic din careu, după o minge deviată greşit de apărarea oaspeţilor.

Dinamo Bucureşti: 1. Curcă - 25. Scarlatache (20. Ad. Cristea '74), 30. Garat, 4. Moţi (16. Helder '57), 3. Pulhac - 22. Torje, 26. Mărgăritescu (5. Kone '62), 29. N'Doye, 7. Munteanu - 19. Ganea, 17. An. Cristea. Antrenor: Ioan Andone.

Sportul Studenţesc: 1. Popescu - 29. Farmache, 24. Patriche, 13. Ghinga, 4. Cazan (15. Ciupe '32) - 30. Irimia, 22. Postolache - 28. Bălan, 10. Ferfelea (21. Nicola '55), 20. Varga (8. Nae '79) - 9. Curelea. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Munteanu '42, Kone '76, Helder '77, Ad. Cristea '90 / Cazan '13, Patriche '81, Nae '83.

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Aurel Oniţă, Dorin Mudura (asistenţi) - Andrei Chivulete (rezervă).

Observatori: Valeriu Ioniţă, Claudiu Popa.

Supervizor: Vasile Avram.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, printre care 30 de suporteri ai formaţiei oaspete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici