Ioan Niculae spune că nu este interesat să cumpere clubul Rapid

Finanţatorul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, marţi, că nu este interesat să cumpere gruparea FC Rapid, precizând în acelaşi timp că nu crede că actualul acţionar majoritar, George Copos, vrea cu adevărat să vândă.

262 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae spune că nu este interesat să cumpere clubul Rapid

Ioan Niculae (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"N-a fost niciun subiect cu Rapid. Eu am fost interesat să cumpăr acum doi ani, nu acum. Şi nu cred că George vrea să vândă. În momentul în care vrei să vinzi, când vrei să scapi de o chestie care te apasă, nu poţi să spui «Eu vreau să vând, dar firmele mele au de recuperat 15 milioane de euro de la Rapid». Păi şi eu am echipă de fotbal, dar eu nu dau bani echipei ca să rămână datoare la mine. Păi dacă ai o afacere şi merge prost, după ani de zile tu vrei să vinzi pierderea altcuiva? Când pierzi, pierzi, asta este. Nu cred că se va găsi vreun prost să facă aşa ceva", a spus Ioan Niculae la postul Digi Sport.

Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, afirmase, luni seară, că achiziţionarea grupării FC Rapid ar putea fi interesantă, dar doar în anumite condiţii. El a explicat că ar dori să cumpere cu bani mulţi, "nu degeaba", precizând că acţionarul majoritar al grupării giuleştene, George Copos vrea să vândă clubul cu un euro, iar acest lucru reprezintă o problemă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici