Ioan Niculae: Sunt supărat pe antrenorul Tibor Selymeş

Finanţatorul clubului Astra Ploieşti, Ioan Niculae, a declarat, joi, după meciul pierdut cu Rapid, scor 0-2, în optimile de finală ale Cupei României, că este supărat pe antrenorul Tibor Selymeş, acesta precizând, în replică, că nu trebuie uitat că echipa sa a jucat cu Rapid.

22 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Sunt supărat pe antrenorul Tibor Selymeş

Ioan Niculae: Sunt supărat pe antrenorul Tibor Selymeş (Imagine: Mediafax Foto)

"Păcat de munca şi organizarea noastră, am rezistat 90 de minute şi cred că am făcut-o destul de bine, dar din păcate nu putem să legăm jocul. Până în prelungiri nici Rapid nu şi-a creat prea multe ocazii", a spus Selymeş.

Referitor la afirmaţie finanţatorului Astrei, Selymeş a precizat: "Am greşit cu toţii, dar să nu uităm că ne-a bătut Rapid. Nu aveam decât trei schimbări de făcut. Este o situaţie dificilă pe care sper să o depăşim, Atât am putut azi, trebuie să ne pregătim mai bine pentru jocurile din campionat".

Echipa Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (0-0), după prelungiri, formaţia Astra, în optimile competiţiei.

Golurile au fost marcate de Frunză, în minutele 93 şi 111.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici