Ioan Ovidiu Sabău a demisionat din funcţia de antrenor al echipei FC Timişoara

Managerul sportiv al clubului FC Timişoara, Daniel Stanciu, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul echipei bănăţene, Ioan Ovidiu Sabău, a demisionat din funcţia sa.

30 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău a demisionat din funcţia de antrenor al echipei FC Timişoara

Ioan Ovidiu Sabău a demisionat din funcţia de antrenor al echipei FC Timişoara (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sabău a demisionat, l-a sunat pe domnul Iancu şi a spus că nu vrea să mai continue. Nu ştiu mai multe detalii, însă eu cred că de la chestia cu suporterii care nu-l mai doreau la echipă a decis asta", a spus Stanciu.

Oficialul clubului FC Timişoara a afirmat că va încerca să-l convingă pe preşedintele Marian Iancu să aducă un antrenor străin la gruparea bănăţeană. "Eu personal îmi doresc un antrenor din străinătate. Voi încerca să-l conving pe domnul Iancu şi să aducem un antrenor străin. Primii pe listă ar fi Trombetta (n.r. - Maurizio Trombetta, fost tehnician la CFR Cluj) şi Bergodi (n.r. - Cristiano Bergodi, fost tehnician al Stelei), însă oricând pot apărea nume noi", a adăugat Daniel Stanciu.

Ioan Ovidiu Sabău a antrenat un sezon pe FC Timişoara, ajungând la gruparea bănăţeană în vara anului 2009, de la formaţia Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici