Ioana Ducu şi Loredana Roşca, în finala probei de dublu junioare de la Roland Garros

Jucătoarele Ioana Ducu şi Ioana Loredana Roşca s-au calificat, vineri, în finala probei de dublu junioare din cadrul turneului de la Roland Garros, după ce au trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Naiktha Bains/Tornado Alicia Black (Australia/SUA - favorite numărul 4).

111 afișări
Imaginea articolului Ioana Ducu şi Loredana Roşca, în finala probei de dublu junioare de la Roland Garros

Ioana Ducu şi Loredana Roşca, în finala probei de dublu junioare de la Roland Garros (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ioana Ducu şi Ioana Loredana Roşca vor juca în finală în compania perechii învingătoare din meciul dintre Luisa Stefani/Renata Zarazua (Brazilia/Mexic) şi Catherine Cartan Bellis / Marketa Vondrusova (SUA/Cehia), favorite numărul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici