Iohannis, la finala Sibiu Open: Cred că am lucrat un pic la înfiinţarea competiţiei

Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă, duminică, la finala turneului masculin de tenis Sibiu Open, proba de simplu, care se dispută între Robin Haase şi Lorenzo Giustino, transmite corespondentul MEDIAFAX.

317 afișări
Imaginea articolului Iohannis, la finala Sibiu Open: Cred că am lucrat un pic la înfiinţarea competiţiei

Iohannis, la finala Sibiu Open: Cred că am lucrat un pic la înfiinţarea competiţiei

Iohannis a declarat, înainte de începerea finalei, că participă la acest eveniment pentru că este unul dintre cei care au lucrat pentru înfiinţarea competiţiei, sperând să asiste la un meci frumos. Preşedintele a venit însoţit de Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

„Există un favorit unu şi un favorit doi, dar de asta am venit, să vedem cine câştigă. Am venit la această competiţie pentru că îmi place şi cred că am lucrat un pic la înfiinţarea acesteia, acum câţiva ani. Atunci când am ocazia să vin, vin, iar astăzi s-a potrivit să vin la finală. Sper să fie un meci frumos“

Sibiu Open a debutat luni, 18 septembrie, iar în avanpremiera turneului, duminică, peste 300 de copii au participat la activităţi sportive şi de creaţie, o parte dintre ei putând juca tenis cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, care a fost prezentă la activităţi, declarând să îşi doreşte să promoveze mişcarea pentru sănătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici