Iohannis: Voi susţine echipa noastră la Cupa Davis de la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, vineri, pe Facebook, că va asista în weeek-end la una dintre partidele din cadrul Cupei Davis care se desfăşoară la Sibiu, şeful statului urându-le succes lui Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea.

346 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Voi susţine echipa noastră la Cupa Davis de la Sibiu

Klaus Iohannis (Imagine:Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Şeful statului a scris pe Facebook că în aceste zile, Sibiul, oraşul său natal, găzduieşte câteva meciuri de tenis între echipele României şi Israelului, în cadrul Cupei Davis.

Voi susţine echipa noastră, asistând la una dintre partide. Admir rigoarea şi precizia pe care le presupune acest sport şi mă bucur că astfel voi putea să fiu alături de reprezentanţii României, la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu. Mult succes lui Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea!”, a arătat Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a asistat, vineri, la victoria României în primul meci din întâlnirea de Cupa Davis cu Israel, de la Sibiu, spunând la final că "a fost un meci bun" şi că i-a transmis "soţului" rezultatul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carmen Iohannis a asistat la primul meci din întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Israel, câştigată de tenismenul Adrian Ungur în faţa lui Bar Tzuf Botzer, în Sala Transilvania din Sibiu.

Soţia preşedintelui a stat într-o lojă din zona rezervată VIP-urilor, alături de două prietene, iar la finalul meciului a declarat doar atât: "A fost un meci bun. Am câştigat".

Întrebată dacă i-a transmis rezultatul soţului său, preşedintele Klaus Iohannis, ea a confirmat acest lucru, după care a părăsit Sala Transilvania fără a preciza dacă va asista şi la a doua partidă de vineri sau dacă şi când va veni la Sibiu preşedintele Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici