Ionuţ Badea i-a trimis pe Baiano şi Mejia la echipa a doua

Antrenorul formaţiei Pandurii, Ionuţ Badea, a declarat, marţi, că brazilianul Erison da Silva Baiano şi columbianul Cristian Mejia au fost trimişi să se pregătească la echipa a doua, ei urmând să fie împrumutaţi, contractele altor trei fotbalişti fiind reziliate.

14 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea i-a trimis pe Baiano şi Mejia la echipa a doua

Ionuţ Badea (Foto) i-a trimis pe Baiano şi Mejia la echipa a doua (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Erison da Silva Baiano, transferat de Internaţional Curtea de Argeş de la Universitatea Cluj şi venit apoi la Pandurii cu echipa piteşteană, şi Cristian Mejia făceau parte din lotul primei echipe şi s-au antrenat cu gruparea gorjeană după venirea lui Ionuţ Badea pe banca tehnică. Ei au fost trimişi se antreneze sub comanda lui Florin Bejinaru la echipa a doua.

"Baiano şi Mejia sper să prindă o echipă de Liga a II-a unde să poată să joace, iar dacă nu vor reuşi, vor merge să joace la Pandurii II. Lui Baiano i-am explicat că e greu acum să mai joace la Pandurii pentru că sunt multe alte soluţii în faţa sa, el ar fi putut fi o soluţie doar pentru Internaţional unde nu aveam mulţi jucători în lot. Mejia este un jucător de perspectivă, cu caracter bun, inteligent, jucător de calitate, dar care are nevoie de timp pentru acomodare. Trebuie să înveţe limba şi să înveţe multe despre fotbalul de aici, iar eu nu dispun acum de timp pentru a face aceste lucruri cu el. E bine că el a înţeles acest lucru şi va merge să joace sub formă de împrumut sau la Pandurii II. Din iarnă o să îl iau înapoi şi atunci îl voi pregăti cum trebuie", a precizat antrenorul Ionuţ Badea.

Tot marţi, conducerea clubului Pandurii a anunţat, printr-un comunicat oficial, că a reziliat unilateral contractele jucătorilor Mugurel Dedu şi Mădălin Popa. Dedu a fost mult timp în lotul primei echipe, dar nu a confirmat fiind trimis la Pandurii II, în timp ce Mădălin Popa nu a evoluat niciodată pentru prima echipă, el fiind însă transferat de Pandurii dar trimis să joace la echipa a doua, după ce toţi antrenorii care au pregătit Pandurii în ultimii doi ani au fost nemulţumiţi de randamentul său.

Conducerea clubului Pandurii a mai anunţat că, luni, s-au perfectat împrumuturile a trei jucători de la Pandurii II la Minerul Lupeni. Este vorba de Alexandru Avramescu, Marian Pleaşcă şi Ionuţ Tătaru, care au fost împrumutaţi pentru un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici