Iorgulescu: Nu mă implic în alegerile de la FRF, dar Popescu are cele mai mari şanse

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, luni, că nu se va implica în alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, dar în opinia sa fostul internaţional Gheorghe Popescu are cele mai mari şanse de a câştiga şefia FRF.

85 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Nu mă implic în alegerile de la FRF, dar Popescu are cele mai mari şanse

Gheorghe Popescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu mă implic în aceste alegeri, dar cred că Gică Popescu are şansele cele mai mari să fie preşedintele FRF dintre candidaţii pe care i-am văzut. Pierdere că pleacă Mircea Sandu nu pot să spun că e, din moment ce va fi preşedinte de onoare. El şi-a dat seama de un an şi ceva că e nevoie de un suflu nou şi a renunţat. Din punctul meu de vedere, Mircea Sandu a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc", a declarat Iorgulescu la finalul Adunării Generale a LPF, la care a participat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, în calitate de invitat.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. Totodată, numele altor oameni de fotbal, printre care Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijună pe Gheorghe Popescu la alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici